Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-06@02:10:03 GMT

دلیل علاقه شما به چرت زدن چیست؟

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۹۵۵۴۹

دلیل علاقه شما به چرت زدن چیست؟

 بر اساس نتایج مطالعات می توان گفت که عادات چرت زدن دلایل علمی دارند. مزایای خواب نیمروزی یا همان چرت زدن به خوبی به اثبات رسیده است، اما در برخی افراد فواید بیشتری نسبت به دیگران احساس می شود.

بر اساس مطالعه ی جدیدی که روی موش هایی در دانشگاه تسوکوبا در ژاپن انجام شده است مشخص شد که جهش های تک ژنی ممکن است میزان خواب مورد نیاز یک موش را افزایش دهند، به این ترتیب است که محققان فکر می کنند ممکن است بینش مفیدی را نسبت به عادات خواب انسان کسب کرده باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این مطالعه در مورد مکانیسم های فیزیولوژیکی که خواب را تنظیم می کنند صورت گرفنه است.

در این مطالعه، محققان تحقیقات قبلی خود و اثرات آن را که بر روی جهش پروتئینی به نام SIK3 ساخته شده بود در مورد عادت های خواب موش ها مورد بررسی قرار دادند.

علاوه بر مدت زمان خواب و بیداری موش ها، محققان فعالیتهای مغزی آنها را چه در زمان خواب دیدن و چه غیر از آن و همینطور سطوح هشداری آنها در طول دوره های بیداری را مورد بررسی قرار دادند.

آنها دریافتند که با تعویض ۵۵۱ اسید آمینه در SIK3، موش ها پس از آن نیاز به خواب بیشتری داشتند و برای مدت طولانی تری خوابیده بودند، این چیزیست که در فعالیت مغزشان منعکس شد.

یافته ها بسیار جالب توجه بود اینکه این جهش در دوره های خواب فاقد جنبش سریع چشم و بدون خواب دیدن اتفاق می افتاد.

محققان معتقدند که ویژگی های این اسید آمینه خاص در این پروتئین در همه حیوانات مشابه است، به این معنی که این یافته ها به انسان نیز مربوط می شوند و می توانند در تحقیقات اختلالات خواب انسان کمک کنند.

منبع: www.independent.co.uk


منبع: پارسینه

کلیدواژه: چرت زدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۹۵۵۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث دی نیوز، به گفته محققان، خطر ابتلاء به آمفیزم در افرادی که سابقه سیگار کشیدن داشتند و رژیم غذایی گیاهی داشتند، در مقایسه با افرادی که گوشت بیشتری مصرف می‌کردند، ۵۶ درصد کمتر بود.

علاوه بر این، هر چه افراد سبزیجات و میوه‌های بیشتری در رژیم غذایی خود داشته باشند، خطر ابتلاء به آمفیزم در آنها کاهش می‌یابد.

«ماریا جکسون»، محقق ارشد و متخصص تغذیه و استادیار دانشگاه پزشکی نبراسکا، گفت: «شناسایی این عوامل قابل تغییر، مانند رژیم غذایی، برای کمک به کاهش خطر ابتلاء به بیماری مزمن ریوی در افرادی که سابقه سیگار کشیدن دارند، حیاتی است.»

جکسون افزود: «این یافته‌ها با مطالعات قبلی که ارتباط بین انتخاب‌های رژیم غذایی افراد و سلامت ریه‌ها، از جمله کاهش خس‌خس سینه در کودکان و کاهش بروز آسم در کودکان و بزرگسالان را نشان می‌دهند همخوانی دارد.»

برای این مطالعه، محققان بیش از ۱۷۰۰ شرکت‌کننده را در یک مطالعه طولانی‌مدت سلامت قلب دنبال کردند که همه آنها بین ۱۸ تا ۳۰ سال سن داشتند و به مدت سه دهه تحت نظر بودند.

همه آنها تا سال ۲۰ مطالعه سیگاری فعلی یا سابق بودند و پرسشنامه‌هایی را برای پیگیری تاریخچه رژیم غذایی و کیفیت آنها پر کرده بودند.

بیش از ۱۳۰۰ نفر از این شرکت کنندگان در سال ۲۵ مطالعه سی تی اسکن کردند تا ببینند که آیا آمفیزم در آنها ایجاد شده است یا خیر.

آمفیزم، نوعی انسداد مزمن ریوی است، که به دلیل آسیب غیرقابل برگشت به کیسه‌های هوایی در ریه‌ها رخ می‌دهد و میزان اکسیژنی را که این کیسه‌ها می‌توانند به جریان خون منتقل کنند، محدود می‌کند. افراد مبتلا به این عارضه همیشه احساس تنگی نفس می‌کنند.

نتایج نشان می‌دهد که خطر آمفیزم به ازای هر یک واحد افزایش امتیاز رژیم غذایی گیاهی شرکت کنندگان، ۳۴ درصد کاهش می‌یابد. به عبارت دیگر، با مصرف بیشتر غذاهای گیاهی، خطر کاهش یافت.

جکسون گفت: «یافته‌ها نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی سالم می‌تواند به سیگاری‌ها، حتی کسانی که برای ترک سیگار تلاش می‌کنند، کمک کند.»

جکسون در ادامه افزود: «ما می‌دانیم که ترک سیگار طولانی‌مدت می‌تواند چالش‌برانگیز باشد و به درمان‌های مکمل مانند رژیم غذایی غنی از مواد مغذی و گیاه محور نیاز دارد تا به حفظ سلامت ریه کمک کند.»

وی افزود: «تحقیقات بیشتری در مورد اینکه چه زمانی انتخاب‌های غذایی بیشترین تأثیر را بر سلامت ریه دارند، مورد نیاز است».

کد خبر 6097584

دیگر خبرها

  • رژیم غذایی گیاهی برای افراد سیگاری مفید است
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • دنیا باید منتظر کسی که پول دارد بماند!/ کشتن انسان‌ها بدون ترس
  • ۸۰۰۰ سال پیش، انسان‌ها به اعماق غار تاریک فرانسوی رفتند؛ اما چگونه؟ (+عکس)
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • حد کم کردن وزن چقدر است؟
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • نمایشگاه کتاب کارناوال شادی است
  • نقشه ژنتیکی پرواز: پستانداران چگونه تکامل یافتند تا در هوا شناور بمانند؟